Verzend & Retourbeleid

Verzendbeleid
De standaard verzendkosten bedragen €4,95 binnen Nederland. Vanaf €30,- is de verzending gratis. Wij verzenden de pakketten binnen 1-2 werkdagen. Meestal heb je het pakket dan de volgende werkdag in huis. Hiervoor zijn wij afhankelijk van onze koerierdienst en daardoor kan dit soms afwijken.

Afhalen in de winkel 
Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling af te halen in de winkel, dit is een gratis functie en kun je aanklikken bij het betaalproces. Vandaag voor 17.00 besteld? Dan kun je je bestelling de volgende werkdag af komen halen. (Ook op zaterdag). Je krijgt een mail ter bevestiging op het moment dat je bestelling klaar ligt.

Cadeaubonnen inleveren webshop
Heb je een cadeaubon gekregen en wil je deze graag via de webshop inleveren, dat kan! Stuur even een mailtje met foto van de voor en achterkant van de cadeaubon naar kaat-eersel@outlook.com en wij sturen je dan een mailtje terug met een persoonlijke kortingscode die je bij het betaalproces kunt invullen.

Retourbeleid

Ben je niet helemaal tevreden over je bestelling? Stuur een mailtje met onderstaand retourformulier naar kaat-eersel@outlook.com om je retour aan te melden. Je kunt je retour dan binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen inclusief geprint retourformulier naar onderstaand adres.

KAAT
Nieuwstraat 52
5521 CD Eersel

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de winkel zijn voor eigen rekening. Bewaar ook altijd even je Track&Trace code. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan KAAT geretourneerd moeten worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Winkelaankopen
Aankopen kunnen binnen 14 dagen geruild of geretourneerd worden in de winkel. Je krijgt geen geld terug, maar een cadeaubon. 

De volgende items kunnen niet geretourneerd worden in de winkel & webshop

  • Oorbellen i.v.m. hygiëne
  • Sale / afgeprijsde artikelen

Garantie
Wij maken gebruik van de garantieregelingen van onze leveranciers, per leverancier verschilt dit. Neem contact op voor verdere informatie.

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Download het retourformulier hier: